Elektrický nůž BEPER BP790 vám umožní snadno krájet různé druhy masa, chleba a drůbeže. Je vybaven dvojitým bezpečnostní systém při spuštění, samoostřícími čepelemi z nerezové oceli o délce 24,5 cm a tlačítkem pro vysunutí čepelí pro snadnou údržbu. Rukojeť nože je ergonomická, díky tomu se nůž dobře drží v ruce. Součástí dodávky je pouzdro na čepele. Čepele nože lze mýt v myčce nádobí.
Kuchyňský nůž na maso Vitility 70210140 vám umožní snadno nakrájet všechny druhy masa. Pro pohodlné krájení je rukojeť nože zahnutá a tím drží ruku, zápěstí i paži v přirozené poloze, která zabraňuje nadměrnému namáhání zápěstí a s tím související bolestí nebo zánětu. Čepel nože je vyrobena z nerezové oceli a ergonomická rukojeť je vybavena protiskluzovou vrstvou. Čepel nože je dlouhá 26 cm.
Kuchyňský nůž na pečivo Vitility 70210130 vám umožní snadno nakrájet chleba nebo bagetu. Pro pohodlné krájení je rukojeť nože zahnutá a tím drží ruku, zápěstí i paži v přirozené poloze, která zabraňuje nadměrnému namáhání zápěstí a s tím související bolestí nebo zánětu. Čepel nože je vyrobena z nerezové oceli a ergonomická rukojeť je vybavena protiskluzovou vrstvou. Čepel nože má délku 26,3 cm.
Kuchyňský nůž na sýr Vitility 70210160 vám umožní snadno nakrájet tvrdé sýry. Pro pohodlné krájení je rukojeť nože zahnutá a tím drží ruku, zápěstí i paži v přirozené poloze, která zabraňuje nadměrnému namáhání zápěstí a s tím související bolestí nebo zánětu. Čepel nože je vyrobena z nerezové oceli a ergonomická rukojeť je vybavena protiskluzovou vrstvou. Čepel má délku 16 cm.
Kuchyňský nůž na zeleninu Vitility 70210120 vám umožní snadno nakrájet zeleninu i ovoce. Pro pohodlné krájení je rukojeť nože zahnutá a tím drží ruku, zápěstí i paži v přirozené poloze, která zabraňuje nadměrnému namáhání zápěstí a s tím související bolestí nebo zánětu. Čepel nože je vyrobena z nerezové oceli a ergonomická rukojeť je vybavena protiskluzovou vrstvou. Délka čepele 23 cm.
Kuchyňský nůž s vidličkou Vitility 70210150 vám umožní snadno nakrájet různé tvrdé salámy, klobásy nebo sýry. Pro pohodlné krájení je rukojeť nože zahnutá a tím drží ruku, zápěstí i paži v přirozené poloze, která zabraňuje nadměrnému namáhání zápěstí a s tím související bolestí nebo zánětu. Čepel nože je vyrobena z nerezové oceli a ergonomická rukojeť je vybavena protiskluzovou vrstvou. Délka čepele je 18 cm.
Kvalitní lovecký kapesní zavírací nůž Ambassador 517944 od německé společnosti F.E.S. Solingen. Tento kompaktní nůž je vhodný pro lov, výlety do přírody, kempování i ke každodennímu použití.
Kvalitní kapesní zavírací lovecký nůž Attache 517647 od německé společnosti F.E.S. Solingen. Tento nůž je vhodný pro lov, výlety do přírody, kempování i ke každodennímu použití. Rukojeť kombinace dřeva (pakka) a kovu. Délka čepele 86 mm. Nůž je opatřen pojistkou.
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená dřevěná rukojeť je vyrobena z magnolie. Délka čepele je 270 mm, celková délka 415 mm. Váha 155 g. HRC: 60 - 61. Model KC-534
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm.
Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
Petty japonské nože - vyznačují se menší velikostí, na drobnější kuchařské práce, přesné řezy používají se obvykle na krájení či loupání ovoce a zeleniny, i dalších druhů potravin, přípravu sendvičů či špikování masa.
DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ
Petty japonské nože - vyznačují se menší velikostí, na drobnější kuchařské práce, přesné řezy používají se obvykle na krájení či loupání ovoce a zeleniny, i dalších druhů potravin, přípravu sendvičů či špikování masa.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
Santoku - to je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.
Santoku - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.