Brousky na nože a nůžky
Máte neustále tupé nože? Trápíte se s krájením zeleniny, ovoce, pečiva nebo masa? Sáhněte po brousku, který prvotřídně naostří všechny vaše nože. Máme brousky pro běžné ocelové nože i pro keramické nože. Jsou bezpečné a snadno se s nimi pracuje. Prohlédněte si naši aktuální nabídku a zvažte, jestli se vám do kuchyně nehodí i další pomocníci – třeba elektrický otevírač konzerv.
Mechanický kompaktní borusek na ocelové i keramické nože. Pro ocelové nože kotouček s hrubostí zrnitosti brusného kamene 360, pro keramické nože s hrubostí zrnitosti brusného kamene 1200. Velká přísavka pro dokonalé upevnění.
DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ
Elektrický brousek na nože s diamantovými kotouči pro rychlé, přesné a bezpečné broušení. Ostřič nožů nabízí 2 stupně ostření - hrubé a přesné k vyhlazení a leštění nožů. Součástí brousku je i přihrádka s magnetem, která zachytí drobný odpad vznikající při ostření nožů.
Kompaktní elektrický brousek na nože, nůžky a ploché šroubováky BEPER P102ACP001. Vysoce výkonný motor, snadné a bezpečné použití.
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů.
Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
Originální japonský keramický brusný kámen je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 220.
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Zrnitost 1000.
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658 je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 3000.
Ruční brousek na nože BEPER C107UTT001 je ideální pro broušení kuchyňských a loveckých nožů. Ostřič nožů nabízí 3 stupně ostření. Nepoužívejte s keramickými noži.