Související zboží:
Santoku - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
Usubata nůž: "Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
Japonský nůž Kanetsune model Enyou-Tou KB-166 s pevnou čepelí o délce 12 cm a tloušťce 5 mm je vhodný pro outdoorové aktivity a pobyt v přírodě. Černě zbarvený povrch Tsuchime (typ japonské povrchové úpravy) je vyroben z jednovrstvé nerezové oceli AUS-8. Pohodlný a stabilní úchop poskytuje rukojeť z kvalitního polywoodu. Nůž se dodává s koženým pouzdrem, které bezpečně kryje čepel, můžete jej nosit aktivně na opasku pomocí poutka nebo zavěsit na D-kroužek.
Katana - nůž na otevírání dopisů, elegantní doplněk pracovního stolu. Potěšíte jím manžela či šéfa, s duší samuraje.
Vyrobeno v Japonsku, originální produkt.
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm.
Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů.
Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená dřevěná rukojeť je vyrobena z magnolie. Délka čepele je 270 mm, celková délka 415 mm. Váha 155 g. HRC: 60 - 61. Model KC-534