Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský kuchyňský nůž Yanagiba 270 mm
Výrobce:JPa
Dostupnost:od 21.04.2025
  
ID produktu: 41480
Vaše cena bez DPH: 4 835 Kč
Vaše cena s DPH: 5 850 Kč
Vložit do košíku:
Japonský kuchyňský nůž Yanagiba Magnolia 270 mm
Popis produktu:

Japonský kuchyňský nůž Yanagiba 270 mm

 

Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3. Zdobená rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie. Japonský kuchyňský nůž Yanagiba.


  • japonský kuchyňský nůž Yanagiba
  • rukojeť: dřevo magnolie / krček (bolster) plast
  • materiál čepele: bílá ocel #3 / soft iron (měkké železo)
  • vysoký řezný výkon a delší zachování ostří
  • ideální k filetování malých až středně velkých ryb
  • HRC: 60 - 61
  • délka čepele: 270 mm
  • celková délka: 415 mm
  • váha: 155 g
  • model: KC-534
  • vyrobeno v Japonsku 


Japonský kuchyňský nůž Yanagiba je ideální k filetování ryb.

O výrobci JPa:
+
-
JPa
Tak tady se nejedná o výrobce, ve skutečnosti je výrobců i výtvarníků více. Jedno je ale u všech artiklů označených JPa společné - vždy se jedná o originální japonské výrobky - ať již suvenýry nebo umělecké předměty, s ověřeným původem v Japonsku. Výjimkou jsou pouze některé klíčenky a magnetky, kde je země původu uvedená v parametrech produktu.
Bezpečnostní a produktové zdroje:
+
-
Ing. Ladislav Válent
Bratislavská 91/17
Šamorín
93101
Slovenská republika
E-mail: lvalent@walkin.sk
Parametry:
+
-

Dostupnost:skladem do 14 dnů
ProduktJaponský kuchyňský nůž Yanagiba Magnolia 270 mm
Délka čepele270 mm
Rukojeťdřevo magnolie, plast
Ocelbílá ocel #3 / měkké železo
HRC60 - 61
Váha155 g
Související zboží:
Japonský outdoorový nůž Kanetsune Enyou-Tou KB-166, 120 mm
Japonský nůž Kanetsune model Enyou-Tou KB-166 s pevnou čepelí o délce 12 cm a tloušťce 5 mm je vhodný pro outdoorové aktivity a pobyt v přírodě. Černě zbarvený povrch Tsuchime (typ japonské povrchové úpravy) je vyroben z jednovrstvé nerezové oceli AUS-8. Pohodlný a stabilní úchop poskytuje rukojeť z kvalitního polywoodu. Nůž se dodává s koženým pouzdrem, které bezpečně kryje čepel, můžete jej nosit aktivně na opasku pomocí poutka nebo zavěsit na D-kroužek.
6 490,- Kč
od 21.04.2025
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Hodnocení Heuréka
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
5 299,- Kč
od 21.04.2025
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Usubagata - to je nůž používaný především na zeleninu či ovoce. Je vhodný i řezání a krájení dalších potravin (i masa bez kostí). Poměrně úzká čepel zajišťuje jednoduché krájení zeleniny po délce řezu, její šíře zjednodušuje přenesení nakrájené zeleniny přímo do hrnce či pánve. Tento druh nože je praktickým doplňkem pro každou kuchyni, přes svůj u nás atypický vzhled.
3 350,- Kč
od 21.04.2025
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
4 890,- Kč
od 21.04.2025
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
4 490,- Kč
od 21.04.2025
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
5 499,- Kč
od 21.04.2025
Japonský lovecký nůž Kanetsune Seseragi Skinner 2 KB-267, 65 mm
Kanetsune Seseragi Skinner 2 je japonský lovecký nůž s extrémně ostrou a krásnou 15vrstvou damaškovou čepelí s jádrem z modré oceli #2. Nůž je vhodný pro řezání, stahování a porcování ulovené zvěře. Součástí dodávky je i kožené pouzdro s logem tradičního japonského výrobce nožů Kanetsune.
7 950,- Kč
od 21.04.2025
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 240 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
5 999,- Kč
od 21.04.2025
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657, zrnitost 1000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Zrnitost 1000.
3 599,- Kč
od 21.04.2025
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení