Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Výrobce:JPa
Dostupnost:Nedostupné!
  
ID produktu: 26187
Vaše cena bez DPH: 1 817 Kč
Vaše cena s DPH: 2 199 Kč
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mmJaponský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mmJaponský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Popis produktu:

Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm

  

USUBAGATA - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 165 mm.

Usubagata - je nůž používaný především na zeleninu či ovoce. Je vhodný i řezání a krájení dalších potravin (i masa bez kostí).  Poměrně úzká čepel zajišťuje jednoduché krájení zeleniny po délce řezu, její šíře zjednodušuje přenesení nakrájené zeleniny přímo do hrnce či pánve. Tento druh nože je praktickým doplňkem pro každou kuchyni, přes svůj u nás atypický vzhled.

Hon-Warikomi - jsou nože s čepelemi s řezným jádrem z uhlíkové oceli Takefu Shiro-2, z obou stran obložené nerezovou ocelí SUS410, s tvrdostí HRC 61 - 64.

Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.

  

Originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 165 mm

  

  • Japonský kuchyňský nůž KC149Japonské nože Kanetsune Serie 2000
  • Ocel: Takefu Shiro-2 High Carbon Steel Core / SUS410 Stainless Steel
  • HRC: 61-64
  • Rukojeť: Polywood = umělé dřevo / Stainless Steel Bolster = výztuhy z nerezové oceli
  • Délka čepele: 165 mm
  • Celková délka: 290 mm
  • Tloušťka: 1,8 mm
  • Váha: 175g



O výrobci JPa:
JPa
Tak tady se nejedná o výrobce, ve skutečnosti je výrobců i výtvarníků více - dárkové předměty dovážíme jak přímo z Japonska, tak i odjinud. Jedno je ale u všech artiklů označených JPa společné - vždy se jedná o originální japonské výrobky s ověřeným původem.
Parametry:
+
-

Dostupnost:Nedostupné!
ProduktJaponský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Délka čepele165 mm
RukojeťPolywood / nerez
OcelTakefu Shiro-2 High Carbon Steel Core / SUS410 Stainless Steel
HRC61-64
Váha175g
Související zboží:
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
2 999,- Kč
od 31.05.2024
Japonský lovecký nůž KANETSUNE SUBARU 100 mm
Hodnocení Heuréka
Kanetsune Subaru je nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Nůž disponuje prémiovou 31-vrstvou damaškovou modrou VG-10 čepelí s ostrou hranou. Nůž je perfektní pro lov zvířat. Rukojeť nože Subaru je vyrobena z mahaganové micarty, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s koženým pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
9 600,- Kč
od 31.05.2024
Japonská klíčenka Katana meč Samurajů
Hodnocení Heuréka
Maličký "meč samurajů", v podobě netradiční origináln klíčenky. Vyrobeno v Japonsku, originální produkt.
279,- Kč
Skladem
Japonský lovecký nůž KANETSUNE YAMA-ZAKURA 180 mm
Hodnocení Heuréka
Kanetsune Yama-Zakura je velký nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Svým vzhledem, tedy přesněji dlouhou čepelí, připomíná nože stylu Ken-Nata, s tím rozdílem, že čepel tohoto nože je užší. Nože Ken-Nata jsou perfektním nástrojem pro lov zvířat. Nůž disponuje prémiovou 15-vrstvou damaškovou modrou čepelí (Aogami) s ostrou hranou. Rukojeť nože Yama-Zakura je vyrobena z divoké třešně, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s tradičním japonským pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
6 999,- Kč
NENÍ SKLADEM
Japonský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mm
Hodnocení Heuréka
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm. Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
2 399,- Kč
od 31.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 599,- Kč
od 31.05.2024
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658, zrnitost 3000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658 je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 3000.
4 199,- Kč
od 31.05.2024
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune 1000/3000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů. Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
1 799,- Kč
od 31.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Hodnocení Heuréka
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
5 299,- Kč
od 31.05.2024
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení