Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657, zrnitost 1000
Výrobce:JPa
Dostupnost:od 20.05.2024
  
ID produktu: 39960
Vaše cena bez DPH: 2 974 Kč
Vaše cena s DPH: 3 599 Kč
Vložit do košíku:
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 -  zrnitost 1000.Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657- určeno pro profesionály.
Popis produktu:

Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657


Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000 ze série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Kanetsune je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.

  • japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657
  • pro vynikající ostrost a pěkný leštěný povrch
  • Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály
  • zrnitost: 1000
  • rozměry: 210 x 70 x 20 mm
  • váha: 615 g
  • vyrobeno v Japonsku
  • použití: před broušením kámen mírně navlhčete, nikdy nemáčejte kámen ve vodě po delší dobu, mohlo by dojít k poškození kamene.

 Pro dokonalé naostření japonských nožů, zrnitost 1000.Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000 pro perfektní naostření japonských nožů.

 

O výrobci JPa:
JPa
Tak tady se nejedná o výrobce, ve skutečnosti je výrobců i výtvarníků více - dárkové předměty dovážíme jak přímo z Japonska, tak i odjinud. Jedno je ale u všech artiklů označených JPa společné - vždy se jedná o originální japonské výrobky s ověřeným původem.
Parametry:
+
-

Dostupnost:skladem do 14 dnů
ProduktJaponský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657, zrnitost 1000
Váha615 g
Související zboží:
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
4 800,- Kč
od 20.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA Damascus 160 mm
Hodnocení Heuréka
Usubata nůž: "Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 599,- Kč
od 20.05.2024
Japonský lovecký nůž KANETSUNE SUBARU 100 mm
Hodnocení Heuréka
Kanetsune Subaru je nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Nůž disponuje prémiovou 31-vrstvou damaškovou modrou VG-10 čepelí s ostrou hranou. Nůž je perfektní pro lov zvířat. Rukojeť nože Subaru je vyrobena z mahaganové micarty, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s koženým pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
9 600,- Kč
od 20.05.2024
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-656, zrnitost 220
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 220.
2 499,- Kč
od 20.05.2024
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658, zrnitost 3000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658 je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 3000.
4 199,- Kč
od 20.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 599,- Kč
od 20.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 240 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
5 999,- Kč
od 20.05.2024
Japonský kuchyňský nůž Yanagiba 270 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená dřevěná rukojeť je vyrobena z magnolie. Délka čepele je 270 mm, celková délka 415 mm. Váha 155 g. HRC: 60 - 61. Model KC-534
4 199,- Kč
od 20.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Hodnocení Heuréka
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
5 299,- Kč
od 20.05.2024
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení