Máte rádi rýži? Akce na automatické rýžovary - ceny již od 467,- Kč

SBAG - Sbag- S-bag sáčky do vysavače, ty jediné pravé - od firmy Electrolux

Recepty

Recepty s výrobky Princess 

Tropické pokušení - recept na zmrzlinu pro zmrzlinovač Yonanas Princess

Ingredience: 2 zralé zmrazené banány, ½ šálku na kousky nakrájeného zmrazeného ananasu, ½ šálku na kousky nakrájeného zmrazeného manga, ¼ šálku strouhaného kokosu. Vložte do zmrzlinovače Yonanas 1 zmrazený banán, přidejte 1/2 šálku zmrazeného ananasu, dále 1/2 šálku zmrazeného manga, vložte druhý zmrazený banán. Vše v misce promíchejte, aby se ingredience spojily, nakonec posypte strouhaným kokosem.

recept na zmrzlinu zmrzlinovač Princess Yonanas

Recept na jablečné Smoothie Princess 

Oloupejte 1 jablko a zbavte jej jádřince. Dále potřebujete 1 banán, půl šálku pomerančové šťávy a 1/4 šálků nízkotučného mléka. Všechny ingredience rozdělte na polovinu (vystačí na dvě sklenice vynikajícího smoothie) a umixujte ve svém Smoothie makeru.

Smoothie maker akce

Savojské raclette od šéfkuchaře firmy Princess Cajse Spijkerse 

Použijte sýr na raclette (200 - 250 g na osobu) a nakrájejte ho na cca 5 mm silné plátky. Odstraňte okraje.Vezměte 2 - 3 brambory uvařené ve slupce na osobu. Brambory dejte do misky a na kameni udržujte teplé. Plátek sýra vložte do pánvičky a pod kamenem nechte rozpustit. Sýr nalijte na brambory. Okořeňte pepřem, solí, příp. muškátovým oříškem. Ozdobte kroužky cibule a kyselými okurkami.Jako přílohu můžete podávat šunku nebo zeleninu. Podle chuti můžete použít jakýkoli tvrdý sýr - obvykle se používá sýr ementálského typu,parmezán. 

recept pro raclette gril

Ořechový sendvič

8 plátků chleba dle vaší volby, máslo nebo margarín, 200g sýra - nejlépe Brie nebo kozího, 60 g vyloupaných vlašských ořechů, 8 plátků šunky či slaniny. Plátek chleba položte na spodní plotnu sendvičovače, na něj postupně dejte plátky sýra, proložené šunkou nebo slaninou a nadrobno nasekanými vlašskými ořechy, poté znovu plátek chleba a zavřete přístroj. Opékaný sendvič bude připravena po několika minutách, chuť je delikátní.

recept pro sendvičovač Princess

Pečené brambůrky pro fritézu Princess 

Oloupejte brambory a nakrájejte je na hranolky 1cm. Dejte je do studené vody asi na patnáct minut. Opláchněte je důkladně, aby bylo odstraněno co nejvíce škrobu, který znečišťuje olej. Důkladně hranolky osušte čistou utěrkou. Brambory pečte  ve dvou etapách: první čas (precook) 5 - 6 minut. Zapněte fritézu a předehřejte ji na 145-160 ° C. Vyčkejte, dokud kontrolka nezhasne. Pečte hranolky v malých dávkách - naplňte maximálně třetinu koše -  5 až 6 minut, dokud nezežloutnou a uvnitř nezměknout - nenechte je příliš ztmavnout. Vyjměte koš z fritézy a dobře protřepejte, dejte hranolky na plech pokrytý pečícím papírem a nechte je zcela vychladnout. Maximální doba mezi předsmažením a dokončením jsou 2 hodiny. Poté nastavte teplotu ve fritéze na 180 ° C. Znovu hranolky v malých porcích smažte cca 5 minut dozlatova (když plavou na vrchu oleje a tento již téměř probublává. Protřepejte košík. Vložte hrnolky do mísy a posolte - dobrou chuť!

recept na křupavé hranolky

Banánový koktejl od šéfkuchaře firmy Princess

Pro 4 osoby: 4 banány, l lžíce citronové šťávy, 50g cukru, 2 dl vanilkového krému, 2 dl smetany ke šlenání, pár stonků rybízu, apod., 4 cukrářské piškoty.Oloupejte banány a rozmixujte je v mixéru dohromady s citronovou šťávou a cukrem.  Směs vlijte do velké mísy a smíchejte s vanilkovým krémem.Smetanu našlehejte a přidejte do výše uvedené směsi, až nakonec.Banánový krém vlijte do 4 sklenic a zchlaďte. Vyjměte z chladničky až těsně před servírováním, ozdobte rybízem a piškoty.

recept na bánánový koktejl

Melounový koktejl

Sýr Gouda a melounový koktejl - 4 osoby: 3-4 cukrové melouny – dle velikosti, 300 g Gouda sýra a 100 g  kadeřavé petrželky. Omáčka: 2 lžíce kečupu, 1 sklenka bílého portského, kousek kandovaného zázvoru, sůl, pepř.Nakrájejte melouny na půlky a vyjměte jádřinec. Z dužniny lžící vykrájejte 10 kuliček (na osobu). Vydlabaný meloun si ponechte jako servírovací misky.  Ze spodní části kůry odkrojte proužek, aby se nekývaly a stály pevně. Sýr nakrájejte na troúhelníčky, 7 na osobu.Všechny přísady pro omáčku vložte do mixéru a dobře promíchejte, dokud není směs hladká. Přidejte dle chuti sýr a pepř.  Omáčku nalijte na melounové kuličky.Kousky sýra vložte do melounových misek, střídavě s melounovými kuličkami.   

recept na melounový koktejl pro stolní mixér Princess

Grilované ořechové Panini

Ingredience: pro 4 osoby: 4 světlé bagety, máslo nebo margarin, 20 dkg sýra, nejlépe Hermelín nebo Camembert či kozí sýr, 60 g  vyloupaných vlašských ořechů, 8 plátků šunky nebo slaniny. Nechte kontaktní gril předhřát, vložte namazané bagety a pečte zhruba 5-8 minut.

recept na panini Princess

Sýrové fondue Princess

400 g Gruyère, 200 g ementálu, 4 sklenice suchého bílého vína, sklenka třešňového likéru, 1 stroužek česneku, špetka soli a pepře a muškátového oříšku,  25 g kukuřičného škrobu, 1 šálek rýnského ryzlinku. Česnekem potřete spodní část nádoby, vlijte víno a vyčkejte, dokud nedojde k varu. Přidejte nastrouhaný nebo velmi jemně nakrájený sýr, míchejte dřevěnou špachtlí, dokud se směs nevaří a není zcela hladká. Za stálého míchání přidejte pepř, sůl a muškátový oříšek. Kuřičný škrob rozmíchejte ve studené vodě a přidejte do vroucí směsi. Na termostatu nastavte nejnižší teplotu - poté vmíchejte třešňový likér.

recept na sýrové fondue

Recept na křehoučké kuře Teri Yaki

4 kousky kuřete, 100 ml tmavé sójové omáčky, 2 lžíce rýžového octa,  2 lžíce saké. Kuřecí filety nakrájejte na tenké proužky. Marinujte je ve směsi sojové omáčky, rýžového octa a saké. Poté položte na rozpálený stolní gril - pečte asi 10 minut. 

recept na kuře pro stolní gril
 

 

Recept na irskou kávu

2 až 3 šálky kávy, 2 lžíce irské whiskey,  ¼ šálku šlehačky, 1 lžička cukru. Smíchejte cukr a whiskey dohromady ve sklenici, přidejte kávu a dobře promíchejte. Přidejte šlehačku a nyní ...

recept na irskou kávu

Mrkvový smoothie

2 šálky čerstvé šťávy z mrkve,  ½ šálku jablečné šťávy, 150 g jogurtu s nízkým obsahem tuku nebo plnotučného a 1 banán. Ingredience buď rozdělte na polovinu a připravte ve smoothie makeru nebo vše dejte do stolního mixéru a umixujte dohladka. Uvedená množství jsou vhodná pro dvě sklenice vynikajícího smoothie.

recept na mrkvový smoothie

Studená okurková polévka

1 salátová okurka, 1 šalotka, 1 stroužek česneku, 500 ml bulharského jogurtu (nebo jiného plnotučného, 1 snítka čerstvého koriandru, 2 snítky čerstvé máty, sůl a pepř. Okurku a šalotku nakrájejte na plátky, a stroužek česneku na malé kousky. Rozmixujte s jogurtem do pěnivé směsi v mixérua dochuťte solí a pepřem. Nechte vystydnout v chladničce, před podáváním ozdobte snítky máty. 

Recept na Gaspacho polévku

  

Čerstvá klobáska pro wok

1 kg, sůl, 500 g fazolových lusků (čerstvé nebo mražené), 1
velká klobása na osobu, kus másla, sůl a pepř, cca 350g bílých fazolí, mléko. Oloupejte brambory, omyjte a nakrájejte na kousky a uvařte je spolu s fazolemi doměka v malém množství vody se špetkou soli - cca 15 minut.   Mezitím opečte klobásy - propíchněte je včas, aby nepraskly. Brambory a fazolky rozmačkejte, přidejte máslo a mléko. Vzniklé pyré opepřete a promíchejte s fazolemi.

Recept na klobásku pro Wok


Cappucino

1 šálek silné horké kávy, 1 špetka skořice, napěněné mléko 1 nebo 2 polévkové lžíce, 1 lžička kakaa nebo strouhané čokolády, cukr podle chuti. Přidejte skořici do kávy a navrch našlehané mléko. Posypte kakaem nebo čokoládou, douchuťte cukrem.

recept na cappuccino

 

Recept na čokoládové cake pops - dortové lízátka

Nesolené máslo ½ šálku, hnědý cukr 1 šálek, 2 vejce, vanilkový extrakt 1 čajová lžička, 1 šálek polohrubé mouky, ½ čajové lžičky tatarské omáčky, ¼ šálku kakaa v prášku.  V mixéru na střední rychlosti rozmixujte máslo s cukrem, poté přidejte vejce a vanilkovou příchuť, směs šlehejte do hladka.  V malé nádobě rozšlehejte vejce, tatarku, mouku a kakao. Výsledná směs musí být hladká, bez hrudek.  Těsto upečte v přístroji s kulatými formičkami. Tip – do popcaku vložte malé lízátko. Ozdobte barevnými cukříky či čokoládovými šupinkami apod. dle chuti.

recept na čokoládové cake pops Princess

Dýňové muffiny Princess

1 šálek hladké mouky, pečicí prášek do pečiva 1 čajová lžička, ½ čajové lžičky jedlé sody, 1 čajová lžička mleté skořice, ¼ čajové lžičky mletého zázvoru, ¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku, špetka soli, ½ šálku cukru, ½ šálku hnědého cukru, ½ šálku rostlinného oleje, 2 vejce, ¾ šálku dýně, ¼ šálku smetany, 1 čajová lžička mleté vanilky, ½ šálku pekanových ořechů – drcených nebo krájených nadrobno. Poleva – krémový sýr dle chuti, pekanové ořechy vcelku na ozdobu. Rozmixujte v malé nádobě mouku, jednou sodu, skořici, zázvoru, muškátový oříšek a sůl.  Ve velké nádobě, ideálně za pomoci mixéru na střední rychlost, rozmixujte cukr, hnědý cukr, a olej.  Poté přidejte do směsi vejce, dýni, smetanu, vanilku a znovu mixujte, dokud není směs hladká a nadýchaná.  Na nižší rychlost promixujte obě směsi dohromady, přidejte krájené ořechy.  Papírové formičky vložte do otvorů přístroje a nalijte do nich připravenou směs. Pečte dozlatova – cca 6 – 8 minut. Nechte muffinky vychladnout.  Dle chuti přidejte na pečivo sýr, ozdobte pekanovými ořechy.

dýňové muffiny Princess

Vaječná omeleta

4 vejce, sůl a pepř, pažitka / pórek. Vejce rozšlehejte, osolte a opepřete. Vaječnou směs rozprostřete na plochu grilu, pečte na nejnižší teplotu. Hotovou omelete přeneste na prkénku, nakrájejte na proužky, ty srolujte a převažte pažitko nebo snítkou pórku. Nechte znovu zahřát na ploténce grilu.

recept na vaječnou omeletu
  

Super Princess palačinky

90 g mouky, špetka soli, 40 g cukru, 250 ml mléka, 2 vejce, 30 g rozpuštěného másla,  200 g ananas z konzervy včetně šťávy, 50 g cukru, 200 g borůvek, 50 g cukru,  4 lžíce jahodového likéru. Prosejte mouku se solí a cukrem. Za stálého míchání přidejte mléko, vejce, a nakonec i rozpuštěné máslo. Nechte těsto v ledničce po dobu asi 30 minut. Rozehřejte palačinkovač a kruhovým pohybem nalejte těsto na ploténku, aby bylo co nejtenčí. Včas otočte. Složte palačinky na polovinu a uchovejte je v teple. Ananas nakrájejte na kostičky. Na pánvi je osmahněte na ananasové šťávě, a vmíchejte cukr. Omyjte borůvky a přidejte je k ananasu, dále přidejte jahodový likér. Poleva je hotová. Tyto palačinky můžete podávat i s kopečkem zmrzliny.

recept na palačinky

Tradiční holandské lívanečky od šéfkuchaře firmy Princess

125 g mouky,125 g pohankové mouky,1 vejce,250 ml mléka,cca 250 ml vody,15 g čerstvého droždí – nebo 1 sáček sušeného,50 g rozpuštěného másla,špetku soli.Rozpusťte droždí ve 3 lžicích vlažného mléka. Vmixujte mouku. Připravte těsto – ne příliš řídké, vodu přidejte dle potřeby, a dobře promíchejte se zbytkem ingrediencí. Nechte těstou přikryté utěrkou vykynout – u radiátoru, nebo v troubě na 50 stupňů C, zhruba 30 minut.Poté vkládejte lžicí těsto na předehřátou ploténku v přiměřeném množství. Nechte péci do zlatova.  Do těsta lze dávat např. rozinky, nebo malé kousky čerstvého ovoce, apod. Stejně tak je připravit na slano, s malými kousky šunky nebo proužky slaniny, vše záleží na vaší fantazii. 

recept na holandské lívanečky Princess
 

Štavnatý steak

4 x 100 g svíčkové, 200 g zelených fazolek, 1 svazek jarní cibulky, 100 ml kukuřičného oleje, plechovka vařené kukuřice 200g, 1 lžíce bramborového škrobu, 2 vejce, sůl a pepř. Vyjměte maso z lednice 1 hodinu předem a položte jej na plastovou místu, aby se rozehřálo. Trochu jej potřete kukuřičným olejem. Předehřejte svůj stolní gril na 165 °. Pokud máte rádi steak dobře propečený, nechte maso na grilu na 165 ° grilu po dobu 20 minut. Pokud dáváte přednost medium/rare - pečte cca 15 minut při 190 °. Chcete-li docílit šťavnatějšího rare steaku, grilujte 8 minut na 215 °. Otočte steak na druhou stranu. Dochuťte solí a pepřem. Zelené fazolky opláchněte a vařte 4 minuty v osolené vodě, nechte je vychladnout. Očištěnou cibulku vařte po dobu 5 minut v osolené vodě, poté ji nechte pomalu vychladnout. Poté zeleninu dobře promíchejte a grilujte při teplotě 165 ° na ploténce grilu. kukuřici smíchejte se škrobem a vejci, opečte na ploše grilu dozlatova. Můžete vytvářet i malé kukuřičné bochánky. 

recept na steak s fazolkami
 

Tropický koktejl Princess

Polovina melounu asi 500 g, 1 ananas,  čtvrt litru kokosového mléka, drcený led. Meloun oloupejte a zbavte zrnek, stejně tak ananas, nakrájejte na malé kousky. Promixujte s drceným ledem v mixéru nebo smoothie makeru Princess.

party tropický koktejl Princess

Recept na vafle od šéfkuchaře firmy Princess 

Pro 15ks vaflí:250 g másla,250 g mouky,250 g cukru,4 vejce. Pomalu rozspusťte máslo, poté přidejte cukr a 4 vaječné žloutky a dobře rozmíchejte. Nyní přidejte mouku a mixujte tak dlouho, dokud směs nezhoustne.Zbylé 4 vaječné bílky našlehejte do pěny a nakonec přidejte do směsi. 

recept na vafle Princess

Kari kuřecí nudličky Princess 

Několik kuřecích prsou, nakrájených na proužky, sůl, pepř, 1 lžička kari koření,  ½ lžičky rajčatového protlaku, máslo na pečení, 150 g očištěných mange-tout,  250 g brambor na plátky. Smíchejte kuřecí nudličky s lžičkou soli a kari prášku, rozehřejte máslo v pánvi.  Osmahněte kuřecí nudličky, přidejte rajský protlak a nechte celou směs smažit po dobu 1 minuty. Potom přidejte ¼ šálku horké vody a nechte omáčku chvilku povařit. Mange-tout (můžete nahradit i zelenými fazolemi) vařte v páře cca 5-9 minut, poté promíchejte na pánvičkách s masem. Vynikající přílohou jsou opékané brambory.  

recept na kari nudličky Princess

Frappé káva 

35 g kávy (cca 6 lžíce), 40 g cukru,  200 ml cola, 3 lžíce sirupu, 3 brčka. Uvařte půl litru silné kávy. Vmíchejte do ní cukr a nechte vychladnot, poté ji dejte na 3 hodiny do mrazáku. Colu a sirup promíchejte v misce. Zmrazenou kávu v plátěné utěrce rozbijte paličkou na malé kousky, rozdělte do tří sklenic a rovnoměrně polijte sirupem s colou.

frappe káva Princess
  

Celozrnné sendviče s banánem a uzeným masem

Ingredience:2 plátky celozrnného chleba,máslo či margarín1 plátek zrajícího sýra,1 dezertní lžička kari omáčky,2 plátky uzeného masa,půlka šálku banánu nakrájeného na plátky.Chléb lehce potřete máslem. Ze sýra odkrojte kůru a položte jej nakrájený na plátky na chléb. Potřete kari omáčkou a obložte banánovými plátky a uzeným masem. Vložte na sendvič druhý plátek chleba a grilujte pár minut do zlatova.

recept na sendviče Princess

Cukrový sendvič pro sendvičovač Princess

50g mandlové pasty ( nebo 300g vcelku),8 plátků jemného bílého chleba,4 dezertní lžičky másla,4 dezertní lžičky Nutely apod.Mandlovou pastu vložte na chvíli do mrazničky. Chléb potřete máslem. Za použití kráječe nakrájejte mandlovou pastu na plátky a obložte jimi čtyři z chlebů. Zbylé 4 krajíčky chleba potřete oříškovým máslem. Vždy spojte jeden oříškový a jeden mandlový chléb. Pečte na sendvičovači dozlatova.

recept na sendvič Princess

Grilované maso se zeleninou

Ingredience pro 4 osoby:400 g hovězího masa,400 g telecího masa,1 cukrový meloun,1dl zázvorového sirupu,1 paprika,1 cibule,1 bílá klobása,8 shiitake hub. Rýže s hráškem: 400g rýže 7 dl dashi-kombu,2 dezertní lžičky saké,50 g hrášku. Omáčka Goma-zoe:3 dezertní lžičky světlých či tmavých sezamových semínek,6 dezertní lžiček sojové omáčky,šťáva z jednoho citronu .  Příprava masa a zeleniny: maso nakrájejte na dvoucentimetrové plátky a naaranžuje je na gril. Z melounu vyjměte střed, nakrájejte na plátky a potřete zázvorovým sirupem.  

recept na grilované maso Princess

Recept na italskou pizzu Pugliese pro pizza pec G3 Ferrari Delizia

Suroviny pro 4 osoby: 400 g těsta, 1 velká cibule, 60 g pecina (tvrdý ovčí sýr), 2 plechovky loupaných rajčat, sůl, pepř dle chuti.Nasekejte cibuli, scezená rajčata nakrájejte na malé kousky. Nastrouhejte sýr. Vyválejte těsto, před tím jej ještě propracujte s trochou oleje. Poprašte moukou a těsto pokryjte nasekanou cibulí a nakrájenými rajčaty. Osolte, dejte trochu pepře, pokapejte olejem, navrch posypte sýrem. Pomocí dřevěných lopatek přeneste na pečící desku a pečte 4 až 5 minut.

pizza Pugliese pro pizza pec Delizia G3 Ferrari

Recept na polévku Gazpacho pro mixéry Princess

Ingredience: 4 rajčata nakrájená na čtvrtky, ½ nakrájené okurky salátovky, zelený pepř, cibule, 2 stroužky česneku, 4 snítky petržele, 2 lžíce olejového oleje, 2 lžíce vinného octa, ½ šálku ledové vody, ½ šálku červeného vína, 1 čajová lžička Worcesteru, ¼ čajové lžičky Tabasca, sůl podle chuti. Ingredience vložte do mixéru, mixujte do hladka.  Nádobu s polévkou přikryjte a nechte v ledničce ještě 1-2 hodiny vychladnout. Dobrou chuť!

recept na vynikající polévku Gazpacho pro mixéry Princess
  

Recept na koktejl meruňky-ananas

Ingredience: 1 čerstvá nebo kompotovaná meruňka, čtvrt šálku drceného ananasu, 6 jahod, polovina banánu středně velkého, půl šálku vody, 1 polévková lžíce sušeného odstředěného mléka, 1 polévková lžíce proteinového prášku - dle chuti, 1 kávová lžička sušeného lněného semínka - dle chuti. Všechny ingredience vložte do mixéru, mixujte, dokud směs není tekutá. Doporučujeme směs vychladit v chladničce 1 až 2 hodiny. Dobrou chuť!

  
  
Recept na rýži s kuřetem pro rýžovar  
  
  
100 g vařeného vychladlého kuřete vykostíme a nakrájíme na tenké nudličky - po vláknech. 50g bambusových výhonků pokrájíme na plátky, stejně tak 1-2 kapie - dle chuti. Se solí a bílým pepřem a polévkovou lžící sojové omáčky rozšleháme 3 vejce a vlijeme na rozpálený tuk - nejlépe sádlo. Restujeme 2 minuty, poté přidáme dobře uvařenou rýži a důkladně prohřejeme. Ozdobíme čerstvou petrželkou - dobrou chuť!
  
  
recept pro rýžovar na rýži s kuřetem

Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zde.Souhlasím