Položku nelze vložit do košíku.
Italská pizza u vás doma? Upeče ji pec na pizzu G3 Ferrari s pravým šamotem
18. 1. 2017

 

Zažijte doma pravou Itálii - pochopitelně máme na mysli gurmánský zážitek! Jestli jste si zamilovali pizzu, pusťte se do její přípravy s jedinečnou pecí s pravým šamotem. + Recept!

Pec na pizzu G3 Ferrari Delizia s pravým šamotem - čerstvá pizza za 5 minut

Milujete pizzu a kdyby nebližší pizzerie nebyla na míle vzdálená, byli byste tam pečení vaření?  Jestli jste už někdy slyšeli o peci na pizzu, kterou můžete postavit domů na kuchyňskou linku, určitě vám nelhali. Každý z nás zná kamennou pec na pizzu, ze které jsou údajně ty nejlepší pizzy světa. Stejnou chuť si můžete dopřát u vás doma, a to díky elektrické peci na pizzu.

Když pizza, tak jedině z Itálie

Pravou italskou pizzu si můžete připravit nikoli v troubě, ale v elektrické peci! A když už italskou pizzu, tak nejlépe z italské pece. Pec na pizzu G3 Ferrari je skutečná italská klasika. Určitě tušíte, že elektrická pec na pizzu přinese množství výhod, než když pečete doma na plechu.

Mezi hlavní přednosti patří

  • Nepřilnavost povrchu. Už žádný pečící papír a zbytečné plýtvání olivovým olejem. Speciální povrch zajišťuje 100% nepřilnavost těsta.
  • Žáruvzdorný keramický šamot. Unikátní povrch zajišťuje stálou teplotu. Nebude vás trápit napůl nedopečená pizza.
  • Šetří čas i peníze. Mraženou i pizzu zdomácího těsta upečete za polovinu času. Mraženou pizzu budete péct 4 minuty a pizzu zdomácího těsta kolem 5 minut.
  • Teplota pečení. Tento parametr si hned blíže vysvětlíme.

Asi největší výhodou, oproti tradičnímu pečení v troubě, je teplota pečení. V běžné troubě zpravidla neupečete pizzu na větší teplotu než 250° C. Elektrická pec na pizzu G3 Ferrari je opatřena termostatem, kde lze nastavit teplotu do 390°C.

Mnozí mohou argumentovat tím, že mít pec jen na pizzu, která bude zabírat místo v době, kdy prostě pizzu péct nebudete, je k ničemu. A mají pravdu. Zabírá to místo, a pakliže se rozhodnete péct pizzu jednou za rok, nejedná se o přístroj zrovna pro vás. Výhodou této pece je její multifunkčnost.
pec na pizzu G3 Ferrari - využijete i na koláče a další slané i sladké pečivo

Co vše pec na pizzu připraví?

Primárně se jedná o pec na pizzu, ale díky možnosti regulace topných těles, tedy zapnutí či vypnutí horního anebo naopak spodního topného tělesa, můžete péct i další pokrmy. Jednoduše upečete koláč, sendviče, ale dokonce i maso anebo zeleninu.

Pokud skutečně milujete chuť Itálie, určitě vás potěší možnost přípravy italských specialit, jako je Foccacia anebo Bruschety.

Nejlepší pizza potřebuje dobré těsto

Tajemství kvalitní a chutné pizzy je skutečně v těstě. Nejen v přísadách, ale také v délce a intenzitě pečení. Získat správný poměr surovin je asi to nejdůležitější.

G3 Ferrari pec na pizzu - patentováno, tradice a kvalita již 45 let

Pokud nemáte od svých známých ověřený recept, jedná se mnohdy o hodiny a hodiny zkoušení, eliminování, a naopak přidávání určitých ingrediencí, až konečně dosáhnete té správné chuti. Nikdy vaše pizza nebude chutnat naprosto neuvěřitelně, pokud k tomu nebudete mít příslušné vybavení. Elektrická pec upeče pizzu během 5 minut na 390 °C. Této teploty dosáhne v poměrně krátkém čase. Odpadá plýtvání energií zbytečným rozpékáním a následným deseti a více minutovým pečením. Chuť spočívá právě v teplotě a rychlosti pečení. Teprve potom může mít pizza tu správně křupavou chuť.   

Pec na pizzu G3 Ferrari, to je formule 1 ve vaší kuchyni. Italský patent pro pravou křupavou italskou pizzu z čerstvých surovin za pár minut.

pec na pizzu G3 Ferrari Delizia

Recept pro pizza pec Delizia na pizzu s gorgonzolou a klobásou:

  • 350 g těsta na pizzu
  • 2 šálky rajčatové omáčky
  • 150 g gorgonzoly
  • 150 g klobásy

Vyválíme těsto do tenka. Potřeme rajčatovou omáčkou, posypeme gorgonzolou a poklademe uzeninou nakrájenou na malé kousky.

Pečeme 4 až 5 minut.

Dobrou chuť!
pec na pizzu G3Ferrari Delizia s pravým šamotem
pec na pizzu G3 Ferrari Delizia

Recept pro pizza pec Delizia na pizzu Cappricciosa:

  • 350 g těsta na pizzu
  • 2 plechovky loupaných rajčat
  • 200 g mozarelly
  • artyčoky v oleji
  • houby
  • 10 černých oliv
  • olej, pepř

Vyválíme těsto, poklademe okapanými rajčaty, plátky mozzarelly, artyčoky, vypeckovanými olivy a houbami nakrájené na poloviny. Dochutíme pepřem a solí, pokapeme trochou olovového oleje a pečeme do křupava. 

Dobrou chuť! 
Pec na pizzu G3 Gerrari Delizia
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení